Despre Noi – Dron Agro Asistance

Despre Noi

Despre noi

Dron Agro Assistance: Tehnologie avansată pentru agricultura viitorului

 
Suntem Dron Agro Assistance, o companie inovatoare specializată în furnizarea de soluții avansate de asistență agricolă bazate pe tehnologia dronelor. Ne dedicăm ajutării fermierilor și producătorilor agricoli să își optimizeze producția, să reducă costurile și să obțină rezultate superioare într-un mod sustenabil.

Cu o echipă experimentată și pasionată de tehnologie, suntem conduși de dorința de a revoluționa industria agricolă prin intermediul tehnologiei avansate. Utilizăm drona noastră de ultimă generație și sisteme de analiză a datelor pentru a oferi informații precise și detaliate despre starea culturilor, ajutând fermierii să ia decizii mai informate și să acționeze în mod prompt.

Creșterea Randamentului

Monitorizarea constantă a culturilor duce la o creștere a producției și la recolte mai bogate.

Economii de Timp și Efort

Monitorizarea cu drona este mult mai rapidă decât metodele tradiționale de prelucrare a terenului, 4-10 h/oră.

Inovare Tehnologică

Vârful inovației tehnologice, iar fermierii care adoptă această tehnologie sunt în avantaj.

100%

Clienți Mulțumiți

25 000

Hectare Prelucrate

4+

Ani de Experiență

Misiunea Noastră

Susținem o agricultură durabilă și performantă prin inovație și tehnologie!

Misiunea noastră este de a sprijini agricultura modernă, durabilă și eficientă, prin furnizarea de soluții tehnologice inovatoare. Ne propunem să aducem beneficii semnificative fermierilor, creând o agricultură mai productivă, mai profitabilă și mai ecologică.

Prin colaborarea cu noi, fermierii pot obține o imagine cuprinzătoare asupra culturilor lor, pot economisi timp și resurse prin aplicarea precisă a inputurilor agricole și pot crește randamentele în mod sustenabil. Suntem aici pentru a oferi soluții de vârf, servicii de înaltă calitate și suport tehnic constant pentru a-i ajuta pe fermieri să-și atingă obiectivele agricole.

Echipa

Experții noștri

Mike Rich

Lead Architect

Jenny Smith

Head Engineer (US)

George Doe

Head Engineer (CN)

Maria Jay

Head Engineer (AU)

Proiectele Noastre

Cultivăm Viitorul Agriculturii

PNUD Moldova

Cu sprijinul PNUD Moldova, startup-ul tehnologic în agricultură DRON Assistance combină tehnologiile, inteligența artificială și metodele biologice de protejare a plantelor.

BISMART

Folosind UAV-uri echipate corespunzător, proiectul BISMART extinde semnificativ capacitățile de monitorizare temporală și spațială a spațiilor verzi urbane, concentrându-se pe starea fitosanitară. 

Agrotech Arena

Agrotech Arena este un centru de excelență care revoluționează industria agricolă, scopul de bază fiind promovarea inovațiilor digitale în agricultură.

Contactează-ne!

Soluții de ultimă generație pentru o agricultură performantă!


Află mai mult din

Întrebări și răspunsuri frecvente

Pentru a beneficia de serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau prin telefon. Un membru al echipei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta despre nevoile dvs. și pentru a vă oferi soluțiile potrivite pentru afacerea agricolă.

Tehnologia noastră de monitorizare cu drona este versatilă și poate fi aplicată într-o gamă largă de culturi agricole, inclusiv cereale, legume, fructe, plante pomicole și viticole. Indiferent de tipul culturii, putem furniza informații precise și recomandări personalizate pentru a vă ajuta să gestionați eficient culturile dvs.

Prin utilizarea tehnologiei noastre de monitorizare cu drona și a analizei avansate a datelor, putem identifica problemele și stresul plantelor în stadii incipiente, permițându-vă să interveniți prompt și să preveniți pierderile. De asemenea, prin aplicarea precisă a inputurilor agricole, puteți reduce risipa și costurile asociate. Astfel, veți obține o gestionare mai eficientă a culturilor și veți putea optimiza costurile în afacerea dvs. agricolă.

Shopping Cart