Servicii – Dron Agro Asistance

Servicii

Serviciile Noastre

Monitorizare

Drona DJI Mavic 3 Multispector reprezintă un instrument de ultimă generație în domeniul monitorizării agricole. Cu capacități avansate de capturare a imaginilor și videoclipurilor de înaltă rezoluție, această dronă oferă o perspectivă detaliată și cuprinzătoare asupra stării culturilor agricole.

Echipată cu tehnologie multispectrală de vârf, drona poate detecta și evalua în profunzime sănătatea plantelor, identificând chiar și cele mai subtile semne ale bolilor, stresului sau deficiențelor nutritive. Imaginile și datele capturate sunt procesate și analizate în detaliu, oferind fermierilor informații precise și acțiuni relevante pentru a optimiza gestionarea culturilor.

Prin utilizarea dronelor Mavic 3 Multispector, fermierii beneficiază de o abordare mai inteligentă și mai eficientă în monitorizarea și protejarea culturilor lor. Această tehnologie avansată le permite să ia decizii mai informate, să reducă pierderile și să maximizeze randamentul culturilor, contribuind astfel la creșterea sustenabilă a agriculturii.

PRIMII ÎN MOLDOVA

ACOPERIRE TERITORIALĂ

PESTE 20 000 HECTARE PRELUCRATE

Serviciile Noastre

Tratament

Drona DJI T30/T10 este o soluție inovatoare și eficientă pentru monitorizarea agricolă. Cu capacitatea sa de capturare a imaginilor și videoclipurilor de înaltă rezoluție, acest model oferă o perspectivă detaliată și cuprinzătoare asupra stării culturilor.

Echipată cu tehnologie multispectrală avansată, drona poate detecta și evalua sănătatea plantelor într-un mod precis și în timp util. Prin măsurătorile multispectrale, dronele T30/T10 pot identifica și analiza în profunzime semnele subtile ale bolilor, stresului sau deficiențelor nutritive, furnizând fermierilor informații esențiale pentru optimizarea gestionării culturilor.

Utilizând drona DJI T30/T10, fermierii beneficiază de o abordare mai inteligentă și mai eficientă în monitorizarea și protejarea culturilor lor. Această tehnologie avansată le permite să ia decizii mai informate și să acționeze rapid pentru a minimiza pierderile și a maximiza randamentul culturilor, contribuind astfel la creșterea sustenabilă a agriculturii.

SOLUȚII BIOLOGICE

DOTAȚI CU ECHIPAMENT TEHNIC

3 ANI PE PiAȚA DIN MOLDOVA

Serviciile Noastre

Protecție

Un aspect esențial al utilizării dronelor în protecția biologică a culturilor constă în capacitatea lor de a detecta rapid și precis problemele înainte ca acestea să se transforme în epidemii sau infestări masive. Echipate cu camere termice și senzori de imagistică, dronele pot identifica diferențele subtile în temperatură și culoare ale plantelor, semnalând potențiale afecțiuni sau stresuri. Acest lucru permite fermierilor să intervină prompt, aplicând tratamente selective și minimizând utilizarea generalizată și ineficientă a pesticidelor.

Un alt aspect important al protecției biologice cu drone este capacitatea lor de a monitoriza și controla dăunătorii și buruienile într-un mod precis și direcționat. Utilizând tehnologii avansate de identificare și localizare, acestea pot detecta și identifica insecte dăunătoare sau specii invazive de plante, permițând fermierilor să aplice tratamente precise și să minimizeze impactul asupra altor organisme benefice. Astfel, biodiversitatea poate fi protejată, iar ecosistemele agricole pot fi menținute într-un echilibru sănătos.

CEA MAI MARE FLOTĂ DE DRONE

PERSONAL CALIFICAT

PESTE 200 CLIENȚI ACTIVI

Serviciile Noastre

Semănat

Cu mândrie, prezentăm un serviciu inovator de semănat cu dronele, redefinind standardele agriculturii moderne. Avantajul major al utilizării dronelor în semănat este acuratețea lor remarcabilă. Echipate cu sisteme avansate de orientare și GPS, dronele noastre pot urma rute pre-programate cu o precizie incredibilă, asigurând distribuția uniformă a semințelor pe suprafața terenului agricol.

Această distribuție uniformă elimină riscul de sub- sau supra-însămânțare, asigurând o utilizare mai eficientă a semințelor și o creștere uniformă a culturilor. Cu ajutorul tehnologiilor avansate de cartografiere și analiză a solului, dronele noastre pot fi programate pentru a semăna în funcție de caracteristicile specifice ale terenului și ale culturilor. Astfel, se maximizează potențialul de creștere a culturilor, se minimizează risipa și se optimizează utilizarea resurselor.

Cu capacitatea noastră de a semăna până la 1000 de hectare pe zi, ne angajăm să aducem inovație și performanță în fiecare aspect al activităților agricole, contribuind la succesul și creșterea durabilă a fermelor noastre partenere.

Contactează-ne!

Soluții de ultimă generație pentru o agricultură performantă!


Află mai mult din

Întrebări și răspunsuri frecvente

Pentru a beneficia de serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau prin telefon. Un membru al echipei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta despre nevoile dvs. și pentru a vă oferi soluțiile potrivite pentru afacerea agricolă.

Tehnologia noastră de monitorizare cu drona este versatilă și poate fi aplicată într-o gamă largă de culturi agricole, inclusiv cereale, legume, fructe, plante pomicole și viticole. Indiferent de tipul culturii, putem furniza informații precise și recomandări personalizate pentru a vă ajuta să gestionați eficient culturile dvs.

Prin utilizarea tehnologiei noastre de monitorizare cu drona și a analizei avansate a datelor, putem identifica problemele și stresul plantelor în stadii incipiente, permițându-vă să interveniți prompt și să preveniți pierderile. De asemenea, prin aplicarea precisă a inputurilor agricole, puteți reduce risipa și costurile asociate. Astfel, veți obține o gestionare mai eficientă a culturilor și veți putea optimiza costurile în afacerea dvs. agricolă.

Shopping Cart